یکشنبه ۴ آذر ۱۴۰۳ |۲۲ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 24, 2024
سردار جلالی

حوزه/ رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور گفت: برای مقابله با تهدیدات ترکیبی چند لایه باید الگوی چند جانبه و ترکیبی را در دستور کار قرار دهیم.

به گزارش خبرگزاری حوزه، سردار دکتر غلامرضا جلالی رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور به همراه جمعی از مدیران و معاونان این سازمان به مناسبت ایام نکوداشت پدافند غیرعامل، امروز در دیدار با آیت الله سعیدی، تولیت آستان مقدس حضرت معصومه(س)، ضمن تسلیت حادثه تروریستی در آستان مقدس حضرت احمدبن موسی الکاظم شاهچراغ علیه السلام، تهدیدات پیش روی کشور را به دو دسته ترکیبی سایبری و ترکیبی جنگ شناختی تقسیم کرد و اظهار داشت: جبهه استکبار پس از ناامیدی از تاثیر اقدامات نظامی در اراده ملت ایران، به سراغ یک راهبرد ترکیبی چند لایه رفته است.

وی ادامه داد: در این راهبرد جدید از طریق نفوذ و شناسایی آسیب پذیریهای فنی در زیرساختهای حیاتی، حساس و مهم، آن زیرساختی را که بیشتر تاثیر را در زندگی مردم دارد انتخاب و آن را مورد هدف قرار می دهند. پس از آن در سایه قطع کارکرد و خدمت رسانی به مردم از رسانه و شبکه های اجتماعی برای بزرگنمایی و تحریک مردم به سمت اغتشاش استفاده می کند.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور با بیان اینکه برای مقابله با این نوع تهدیدات باید الگوی چند جانبه و ترکیبی را در دستور کار قرار دهیم، توضیح داد: در موضوع سایبری انجام اقدامات پیشگیرانه و شناسایی نقاط ضعف و آسیب از جمله راهبردهایی است که در دستور کار سازمان قرار دارد.

وی با بیان اینکه تداوم کارکرد زیرساخت های حساس، حیاتی و مهم خط قرمز سازمان پدافند غیرعامل کشور است، تصریح کرد: در همین زمینه تدوین برنامه تداوم کارکرد دستگاه های خدمات رسان در دستور کار قرار گرفته است.

به گفته سردار جلالی اخیرا شاهد بی سابقه ترین حملات سایبری هستیم که خوشبختانه حجم عمده این تهدیدات خنثی سازی شده است.

وی همچنین با تأکید بر لزوم تدوین یک برنامه پدافند رسانه ای برای مقابله با حجم بالای تبلیغات منفی و دروغ پراکنی رسانه های بیگانه بر لزوم تبیین اهداف دشمنان و آشکاری سازی توطئه ها برای مردم تاکید کرد.

آیت الله سیدمحمد سعیدی نیز در این دیدار با تسلیت حادثه غم بار شهادت زائران حرم شاهچراغ اظهار کرد: همانطور که خدا تهدیدهایی که تا کنون بر ملت ما وارد شده است را جبران کرده امیدواریم که این حادثه غمبار را هم برای بازماندگان و همه مردم آسان و جبران کند.

وی گفت: در مقابله با رفتارها و روش‌های دشمن، در تعبیرات دینی ما آمده است که سنگ را به جایی بزنید که از آن جا آمده است، این تعبیر، تعبیری گویا و رسا است که در مقابله با دشمن مطرح است ولی کارهای دیگری هم داریم که در دستگاه پدافند غیرعامل باید در سه دسته اقدامات کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت برنامه ریزی شود.

تولیت حرم مطهر بانوی کرامت با بیان اینکه تفاوت ویژگی های پدافند غیرعامل از نگاه مکتب ما با نگاه دشمن باید مشخص شود، گفت: آیت الله سید حسن اصفهانی که در عصر خود مرجع واحد بودند می فرمایند بخشی از حکومت داری عقلایی است و باید ببینیم که عقلا چه می کنند و مانعی ندارد که از دیگران فنون و روشها را بیاموزیم ولی چیزهایی هم وجود دارد که محدود به احکام و ضوابط شرعی است و باید ببینیم که دین در باره آن چه گفته است.

وی تصریح کرد: وقتی مالک اشتر به خیمه فتنه نزدیک شده بود و نزدیک بود خیمه ام الفساد را فتح کند پیامی از ولی امرش رسید که برگرد و اینجا یک چالش پیدا شد که با محاسبات نظامی نباید محاسبه شود و باید با ملاحظات دینی از فرمان ولی امر اطاعت کرد.

سعیدی افزود: در جنگ صفین که امیرالمؤمنین علیه السلام با عمر و عاص مواجه شدند و خواستند او را بکشند او حرکتی را انجام داد که از کشتن او صرف نظر کردند که این حرکت در هیچ جایی جز مکتب قابل درک نیست و یا اینکه فرمودند اگر دشمن آب را به روی شما بست شما نباید این کار را انجام دهید اقداماتی است که باید در قالب مکتبی به آن عمل کنیم.

وی با بیان اینکه باید بدانیم که الان پدافند غیر عامل چه وظیفه ای دارد، گفت: کار شما خیلی گسترده است و یکی از حوزه های مهم کشور مدارس و دانش آموزان هستند که باید در میان مدت و بلند مدت روی آن کار کنید.

تولیت حرم مطهر بانوی کرامت با بیان اینکه راه مقابله با مشکلات یکسان نیست، گفت: روش مقابله در قضایای فتنه ۸۸ یک راه داشت و الان یک راه دیگری دارد و باید تفاوت‌ها را بیابید و در عمل به کار ببرید زیرا هر کاری در جای خودش صحیح است و اگر کاری که در گذشته انجام می‌شد خوب بود الان انجام شود تأثیر عکس دارد و باید به این توجه شود.

وی با بیان اینکه ما یاری خدا، اهل بیت علیهم السلام و دعای شهدا را داریم که یاری گر ما است، افزود: در شرایط فعلی باید سلایق شخصی را کنار بگذاریم و روی سلایق نظام و رهبر انقلاب فکر و برنامه ریزی کنیم و کارهای کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت را شروع کنیم و هر کاری را در جای خودش استفاده کنیم.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha